Let’s go to FUN PARK BIOGRAD, CROATIA with kid(s)!

Ako vas ovog ljeta put nanese u blizinu Biograda, a još uz to imate uz sebe i klince, preporučam vam da posjetite Fun Park Biograd. Već ga nekoliko godina imamo na listi, ali uvijek su mi poznanici govorili da su klinci premali i da pričekamo da porastu. Kako svako malo imamo opet “premalo” dijete za Fun Park odlučili smo da nema smisla čekati. I moje osobno mišljenje je da nismo ništa pogriješili. Dakle naši klinci imaju 8 mjeseci, 2,5 godine i 6 godina i bilo im je odlično. Iako na neke vožnje nije mogao ni najstariji većinu toga su odradili i stariji i srednji klinac ( uz pratnju jednog od roditelja). Drugi roditelj je u to vrijeme bio uz bebu, ali ni to nije neki bed jer je park zgodno mjesto za šetnju plus možete pojesti nešto, popiti kavu, pojesti sladoled i slično. Možda najbolje možemo pokazati slikama.

Ispred Fun Parka.
Ispred samog ulaza, preko puta blagajni.

Što se tiče samog ulaza … Čim smo stigli, još prije blagajni djelatnica nam je izmjerila temperaturu ( crkni korono ) te smo krenuli kupiti ulaznice. Maska nije bila obavezna. Za link sa cjenikom klikni ovdje. Dakle mi smo kupili jednu odraslu ( roditelj koji se vozio na atrakcijama ), jednu dječju jer je Tin viši od 100 cm i jednu pratiteljsku za 50 kn ( jer drugi roditelj nije koristio vožnje na atrakcijama dok je bio s Lotom). Jan i Lota su imali besplatan ulaz. Neznam da li smo to smjeli tako, ali nitko nas nije upozorio da se ne smije pa sam s narukvicom za odrasle na neke vožnje s klincima išla ja a na neke muž dok je drugi u isto vrijeme čuvao Lotu. Klinci su na većinu vožnji išli nekoliko puta. Radno vrijeme je od 16-22. Moram spomenuti da ako ste pratnja možete koristiti sve atrakcije uz dodatnu nadoplatu od 25/35 kn ovisi kako koja. Nakon 20 sati je besplatan ulaz pa plaćate samo pojedinačne vožnje. Po meni se više isplati doći odmah na otvorenje jer je baš lijepo u parku po danu, a i kada zbrojite 25 ili 35 kn po vožnji ubrzo dođete do cifre pune ulaznice.

Ulaz. Nije bilo nikakve gužve.
Uzmite rezervnu odjeću klincima jer se na nekim atrakcijama mogu smočiti pa čisto da budete spremni.
Malo nas je ulovio pljusak.
Gusarska borba na vodi.
Ovdje su otprilike treći put bili mokri do kože.
Srećom pljusak je trajao svega par min.
Čekamo tatu da se spusti … 🙂
Ponovno mokri do kože.
Moram li spominjati razinu sreće.

U dijelu na slikama ispod sve ide na žetone koje kupite na blagajni u parku. 1 žeton je 5 kn. Pa ako ste s manjim klincima ovdje ima puno sadržaja za njih, uzmete im par žetona i sebi pratiteljsku ulaznicu i super zabava zagarantirana.

Da ne zaboravim spomenuti hrana i piće u parku se nudi po skroz razumnim cijenama. Eto toliko o Fun Parku, nadam se da smo vam barem malo uspjeli dočarati što se sve nudi. Naravno ima tu još i vlak smrti i roller ali mi smo za takve atrakcije još premali pa ćemo se vratiti za koju godinu.

Stay tuned … New adventures soon … :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s