Let’s go to POPEYE VILLAGE, MALTA with kid(s)!

Ako Vas put ikada nanese na Maltu a pogotovo ako ste u društvu djece, Popeye village je “must see” i lokacija koju nikako ne smijete zaobići. Popeye village je zapravo ostatak filmskog seta mjuzikla Popeye iz 1980. godine s Robinom Williamsom u glavnoj ulozi. Nalazi se na sjevernom dijelu otoka Malte. Parkinga ispred ima i više nego dovoljno i isti se ne plaća a cijena ulaznica za nas je bila 45 EUR (ne sjećam se točno koliko odrasli a koliko dijete). U parku cijelo vrijeme srećete Popeya, Olivu, Bluto-a i moram reć da je park zaista poprilično zabavan kako za djecu tako i za one koji se osjećaju kao djeca :). Kroz dan se u parku nudi niz raznih događanja, predstava, plesa i sličnog … Ako ste ovdje u ljetnim mjesecima svakako ponesite i opremu za kupanje jer ovdje ima prekrasna plaža gdje možete potražiti osvježenje. Također vam je na raspolaganju velika dječja igraonica na otvorenom kao i ugostiteljski objekt (klasična fast food ponuda). Najzanimljiviji moment posjete je bio kada smo sudjelovali u snimanju filmića o Popeyu sa još nekolicinom posjetitelja parka te se kasnije taj filmić prikazivao u kino dvorani u jednoj od drvenih kučica. Bila sam iznenađena koliko je klincima ovo bilo zabavno i kako su baš svo troje htjeli sudjelovati. Filmić vam za 5 EUR pošalju na mail kao trajnu uspomenu (traje cca 6-7 min pa ga ne mogu ovdje uploadati ali svaki put kad ga pogledamo umiremo od smijeha). Moram li spomenuti da smo klince jedva izvukli odavde. Uglavnom slijedi naš Popeye village photo dump.

Pogled na Popeye Village.

Na ulazu nas je dočekao Bluto te nas pozdravio i odmah krenuo u “mjerenje” mišića s klincima.

“Ja sam najjača”.

Ekipa iz Sjeverne Koreje s kojima smo sudjelovali u snimanju filmića o Popayu i nasmijali se kao nikad u životu.
Kino dvorana u kojoj možete pogledati filmiće o Popeye i Popeye village i gdje se prikazuje film u čijem snimanju možete sudjelovati.

Zadnji dan prije odlaska na avion morali smo doći još jednom mahnuti Popeyu (srećom ovo nam je od apartmana bilo udaljeno svega desetak minuta pa nam je bilo relativno usput)

Popeye melodija nam je “ostala u ušima” još danima nakon posjete, klinci su se navukli na Popeye crtić a i špinat im je jedno od dražih jela od tada… Tako da od nas palac gore za ovo najcool selo na svijetu.

Stay tuned … New adventures soon … :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s