Let’s go to ZOO CAFFE, BUDAPEST, HUNGARY with kid(s) !

Nakon što smo se jednog zimskog dana “smrzli” razgledavajući Budimpeštu, odlučili smo večer provesti u Zoo caffe-u Budimpešta. Nesvakidašnji, ležerni kafić s ponudom laganih jela i deserata, te susretima s kućnim ljubimcima i egzotičnim životinjama.

Radi se naime o kafiću u kojem uz konobara koji donosi piće i hranu imate i osobu koja vam za stol “donosi” razne egzotične životinje koje možete podragati, poigrati se s njima ili slikati. Važno je spomenuti da su na svakom stolu uz cjenik istaknuta i pravila ponašanja sa i u blizini životinja te vam sve to isto još objasni osoba koja donosi životinjicu do stola. Postoje pravila kojih se treba pridržavati kako životinje ne bi bile pod stresom ili iztraumatizirane na bilo koji način, te vam se točno objasni s kojom životinjom je što dopušteno i kako se smijete ili ne smijete ponašati za dobrobit životinja. Ovdje smo tako imali priliku družiti se sa zmijom, kameleonom, gušterom, iguanom, zecom, zamorcem … Jako je važno rezervirati ranije jer imaju određen broj stolova pa teško da ćete ući bez rezervacije. Rezervirate termin od sat i pol. Ulaznice se ne naplaćuju, a cijene hrane i pića su nešto skuplje nego prosjek ali ništa strašno.

Zamorac.

Dakle ovo sam doslovce jedva preživjela. Blago rečeno nisam baš obožavatelj zmija, štoviše užasavam ih se, ali eto nabacila “smajl” a ispod istog umirem od panike.

Malci nisu imali nikakvog straha od ničeg.

Kameleon.

Zeko je ipak najdraži.

Zoo caffe Budimpešta je zaista fora iskustvo ako se nađete u ovom divnom gradu i imate 1,5 sat vremena za druženje s ovim životinjicama. Ne zaboravite rezervirati unaprijed.

Stay tuned … New adventures soon … :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s